جدیدترین اخبار :
  • حرکت مناطق آزاد به سمت خلق مزیت‌های رقابتی و بین‌المللی
  • حضور مشاور رئیس‌جمهور در پاویون اختصاصی مناطق آزاد در ششمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل و لجستیک
  • منطقه آزاد چابهار موتور محرک لجستیک شرق کشور است
  • چابهار به‌زودی به کریدور بین‌المللی ریلی متصل می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی 220 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد کشور
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد؛

منطقه آزاد چابهار می تواند به توسعه منطقه و کشور کمک کند

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/03/02 | تعداد بازید :4439
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه سفر به چابهار با بیان اینکه چابهار به عنوان یکی از امکانات کشور برای ترانزیت و ایجاد شبکه حمل و نقل بین المللی است افزود: منطقه آزاد چابهار می تواند به توسعه منطقه و کشور کمک کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "محمد جواد ظریف" در ادامه اضافه کرد: این منطقه همچنین می تواند به ثبات و امنیت کشورهای افغانستان، پاکستان و جمهوری اسلامی ایران کمک نماید.

وی با اعلام اینکه چابهار یکی از اولویت های سیاست خارجی ما و توسعه شرق کشور است اظهار داشت: تمام تلاش وزارت خارجه این است که از فرصت هایی که در چابهار است با کمک شرکای مان در مجامع بین المللی استفاده بکند.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: خوشحال هستم که این فرصت به دست آمد تا بازدیدی از چابهار داشته باشم تا ان شاءالله با آگاهی بیشتر در این زمینه تلاش کنم.

شایان ذکر است محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز پنجشنبه دوم خرداد، با گروه همراه خود از فرودگاه کنارک وارد این منطقه شد و مورد استقبال استاندار سیستان و بلوچستان و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار قرار گرفتند و در ادامه از مجتمع پتروشیمی نگین مکران منطقه آزاد چابهار بازدید و ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و پتانسیل های مختلف منطقه آزاد چابهار همچنین از بنادر شهید بهشتی کلانتری بازدید به عمل آورد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل